torsdag den 20. januar 2011

ugler...

Hvad er det med de ugler der? Der er ugler alle vegne!!. Jeg synes også de er søde og så symboliserer de klogskab, hvilket jeg godt kan lide.. jeg hørte i radioen i går, at alle fugle laver en lyd med deres vinger, ligesom svanerne f.eks. gør. Svanernes lyd er meget høj i forhold til de andres. Så vidt jeg kunne forstå, var uglerne undtagelsen. De er helt lydløse, når de flyver. Ellers ville musene stikke af, når de hørte dem komme.. og således klogere på fugle, kan jeg kaste mig ud i alskens søde håndarbejde med ugler som tema.

Jeg ved egentlig ikke rigtig, hvad jeg vil med dem. Jeg er ikke så meget til pyntepuder... går og pønser på at lave noget dekoration til mit kontor.. en lille uro med ugler eller noget??


Denne Ollie the Owl er uden tvivl en af de allersødeste, jeg er stødt på. Den ville jeg gerne have stående på mit bord på kontoret. Lige ved siden af computeren! Eller et par stykker i reolen mellem alle bøgerne..

Opskriften er her. Den er på engelsk!:

http://www.knitrowan.com/download.aspx?id=78&fcd=4

Jeg kan godt lide sarabournonvilles ugler. Hun har lagt et mønster ud på filtuglen. Klik på linket nedenunder. Jeg tror ikke, der er mønster på pudeuglerne, men de hører til blandt de sødeste syede ugler, synes jeg. Jeg kan godt lide formen og hendes måde at sammesætte stof og lave snit..
http://sarabournonville.blogspot.com/2010/03/ugler.html
http://www.handwork.dk/ under kategorien "uncategorized" og tryk på: "så er uglen i hendes verden". Eller her: http://www.hendesverden.dk/handarbejde/strik/en-ugle-der-luner/ , jeg har lige opdaget, at man kan få den som strikkekit her også http://www.stofogstuff.dk/shop/handwork-strikkekit-ugle-1687p.html

Den kunne stå lige ved siden af Ollie The Owl. Jeg er ret sikker på, at de ville udgøre et sødt team på hylden eller hver sin side af computerskærmen!;o)

Hende her har faktisk heller ikke lagt en opskrift ud, men hold da op hvor er de kære. Der er flere eksempler på hendes blog! http://www.karenmarie.nu/1154

Denne her pude kan man vinde, hvis man hopper ind på bloggen og skriver en kommentar og melder sig som fast læse eller noget i den stil.. men ingen opskrift. Desværre


Og jeg synes lige, at jeg skal have den lille gris her med. Dels fordi det engang var mit kælenavn (gris) eller øgenavn (om man vil). Den kan sagtens konkurrere med alle de sjove, flotte, søde og kloge ugler!! Grisen skulle forresten også være klog, har jeg hørt ;o). Garnrester er desværre ikke noget, jeg har meget af, men havde jeg noget i nogle lækre farver, så kastede jeg mig nok ud i at strikke en lille gris. Opskriften findes her:Og så slutter vi lige af med den her:


Forfatterinden findes her:

http://haandarbejdsom.blogspot.com/ men ellers kan bogen købes f.eks. her:

http://www.klematis.dk/d/Haeklede-dyr-i660.html

Eller man kan deltage i en konkurrence ved at klikke på linket i blog-listen her på siden.. "Håndarbejdsom"