fredag den 6. maj 2011

Bøger med mønstre til børnetøj..

Jeg har lavet en ønskeliste-side her på bloggen. På den side befinder sig nogle sybøger med børnetøj. Sandheden er, at jeg faktisk ikke kender nogen af bøgerne, men jeg har en fornemmelse af, at jeg gerne vil have dem.. er der nogen andre, der kender det? I foregårs gik turen til biblioteket, hvor jeg lånte de fleste af dem og efter at have bladret dem igennem 4 gange (HVER) er de bestemt ikke røget længere ned på ønskelisten!

Elsebeth Gynthers Børnetøj du selv kan sy 0-4 år er stadigvæk på toppen af listen, men stod jeg i butikken og skulle vælge mellem den eller en af Hanne og Sofie Meedoms bøger, så tror jeg, at jeg valgte Meedom. Mine børn er også ved at vokse ud af 0-4 år, 4-? aldersgrupper.

Jeg vil sy noget fra begge forfattere og nærlæse sytekniske afsnit osv og skrive ned, hvad jeg oplever undervejs. Så der kommer nok en slags afprøvninger eller anmeldelser af bøgerne her på bloggen henad vejen... Kan afsløre at jeg har klippet ud til en bluse fra Gynthers bog..

I virkeligheden er jeg fuldstændig ligeglad med, hvilken der er bedst og hvor mange børn jeg måtte have i aldersgrupperne. Jeg vil have dem alle sammen og ville blive himmelhenrykt over at modtage en af dem i mors dag gave eller fødselsdagsgave eller julegave (men der er alt alt for længe til jul og fødselsdag!!!!), bryllupsdagsgave (så skal jeg kun vente til august). De ville få en særlig plads på hylden, hvor de kunne stå og hygge sig ved siden af Rikke Misciattelli, Sådan syr du - børnetøj fra 1-4 år i enkelt design, som jeg har brugt meget og som jeg slet slet ikke er færdig med! Eksempler på tøj, jeg har syet på baggrund af den bog findes her og her og her.