onsdag den 6. april 2011

8. gang på kursus + inspiration til igangværende projekter

Blusen er stadig ved at blive syet sammen. Jeg var ikke helt på dupperne i går, men jeg fik da kørt en tur med overlockeren for første gang. Selvfølgelig øvede jeg mig først, men jeg var alligevel nervøs, da jeg satte mig ved maskinen med min bluses indsnit. Indsnittene blev trimmet med en saks forrige gang og skulle overlockes i går.. det gik fint, men jeg holdt vejret ;o).. det ene ærme blev også syet sammen og jeg klippede et nyt, da jeg havde klippet to ens... øv... godt jeg havde nok stof tilbage, ellers var det blevet en bluse uden ærmer! Lektierne til næste gang er at lave læg i ærmerne. Men først vil jeg lige prøve mors overlocker til det andet ærme og den venter jeg på med længsel...

I mellemtiden laver jeg forskellige andre ting. Bla en skjorte til lillebror, som jeg drøftede med Charlotte Wiegand i går. Endnu et nyt projekt. Mon det bliver godt med alle knapperne, den fine krave osv? Jeg har en drøm om at sy et par (eller 4!!) skønne nederdele til pigerne ... har mange ideer og har foreløbigt bestilt Voile stof i patrol og violet.. samtidig ville jeg ønske, at jeg havde chiffon til disse fantastiske kreationer:

Den her fra http://www.makeit-loveit.com/2010/07/full-and-fluffy-pettiskirt.html:
og den her fra http://www.dana-made-it.com/2008/07/formerly-known-as-turkey-dressing-skirt.html:

Mens jeg venter på at få råd til materialerne til dem ovenfor, er dagen i dag gået med at lave en fusion af disse to pigenederdele fra henholdvis http://www.dana-made-it.com og http://marapytta.blogspot.com:

Den er nok først færdig i morgen, da jeg har kvajet mig lidt og været nødt til at sprætte en del op...